4000 de dolari în 23 de zile, acesta este maratonul de colectare de fonduri în care am intrat cu toții pe 18 iulie, o dată cu lansarea proiectului de restaurare a Fântânii Cadânei din Lipnic pe platforma Indiegogo. În primele 5 zile, am trecut de zăgazul primei mii. Acum suntem la jumătate de drum. Am adunat 2058 de dolari de la 61 de donatori și mai avem la dispoziție 10 zile ca să reușim să adunăm toată suma.

Costurile de renovare a Fântânii Cadânei se estimează a nu depăşi 5000 de euro. Prin intermediul platformei Indiegogo, ne-am propus să adunăm 4000 dolari. De asemenea, doritorii pot contribui virând banii direct în conturile deschise de către ICOM Moldova la BC ”Eximbank Gruppo Veneto Banca” SA.

Până în acest moment, cea mai mică, dar foarte prețioasă donație a fost de 1$. Iar cea mai mare donație – 250$. Reamintim că pentru fiecare donație, participanții pot alege un ”cadou de mulțumire” din lista de ”Perks” afișată pe platformă: mulțumiri, certificate de ”ziditori de Fântână”, invitații la evenimentul de inaugurare a fântânii restaurate, cărți poștale personalizate, magneți, tricouri, suvenire.

Cu ajutorul fondurilor colectate vor fi achiziționate materiale de construcție pentru fântână, cruce, panou informativ și zidul de sprijin, conform schiței elaborate, vor fi prelucrate aceste materiale, vor fi realizate și amplasate indicatoare turistice spre amplasament.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit financiar, blogerilor și jurnaliștilor  care ne-au ajutat să ajungem la inimile oamenilor, mulțumim prietenilor, rudelor, cunoștințelor care ne încurajează!

Advertisements