Pe 9 august se încheie campania online de fundraising pentru renovarea Fântânii Cadânei. Am atins scopul nostru de a aduna cei 4000 de dolari cu șase zile înainte de termenul-limită.

După cum menționasem anterior, aceasta este o parte din suma necesară pentru renovarea și amenajarea spațiului, de aceea contribuțiile încă sunt bine-venite. Mulți au vrut să aibă posibilitatea de a dona bani cash, aveți ocazia să faceți aceasta sâmbătă la ora 18:00 la Cocoșul Roșu (str. Sciusev, 79).

Dincolo de asta, sâmbătă se vor discuta activitățile următoare legate de lucrările de șantier de la Lipnic. Este o discuție informală, la un ceai, despre cum vor fi cheltuiți banii eficient și transparent, și cum putem promova în continuare Fântâna Cadânei ca un punct turistic.

Toată lumea care vrea să afle mai multă informație, sau să își spună părerea, sau doar să facem cunoștință, este cu drag invitată.

Pagina evenimentului, pe facebook: https://www.facebook.com/events/777513558966468/?ref_notif_type=plan_user_joined&source=1

Advertisements