Bloguri

Blog_Victor_Chironda

În principiu, suma poate fi adunată de la doi-trei agenți economici. Dar ideea este că în afară de bani avem nevoie de sensibilizarea opiniei publice. Pentru că nu e suficient numai să restaurăm monumentele. Trebuie să ne învățăm să le prețuim, să le păstrăm și să ne mîndrim cu ele.

Blog_Vlada_Ciobanu

Pentru că este o aniversare, pentru că ilustrează fântânile secolului al XV-lea, pentru că este timpul să începem să ne respectăm istoria, inclusiv prin protejarea monumentelor, vrem, cu ajutorul comunității, să renovăm această fântână.

Blog_Alo_Bebe

Să zicem, dacă fiecare om care citește această postare, donează 10 – 20 dolari, apoi povestește despre ce a citit/ce a aflat/ce a făcut seara la un pahar cu prietenii sau pe skype cu amicii din cele 4 colțuri ale lumii, suma se va aduna mai repede decât în 16 zile rămase pentru această colectare de fonduri.

Blog_Iulia_Brad

Or, înțelegeți, prieteni buni, eu nuuuu cred că noi zidim doar o Fântână… Eu cred cu tărie, că prin zidirea monumentului „Fântâna Cadânei”, noi zidim împreună Istoria. Fiți siguri! Ne zidim împreună pe noi. Nu ca Manole pe Ana, nu. Ci ne zidim împreună pe noi, ca istorie și neam.

Blog_Natalia_Munteanu

Pentru a readuce istoria, pentru a ne proteja monumentele istorice, pentru a dezvolta turismul rural, vrem, cu ajutorul oamenilor care nu sunt indiferenți, să reconstruim această fântână.

Blog_Nata_Albot

Oameni buni, oriunde v-ați afla, în Moldova sau departe de casă, faceți un bine țării voastre. Nu e nevoie de mult, e nevoie de mulți. De cât mai mulți care ar fi gata să doneze….hai să zicem măcar și 1 $.  Sunt sigură că nici nu îi veți observa lipsa în bugetul vostru, în schimb vă veți mândri cu fapta frumoasă la care ați pus umărul, de rând cu alți oameni buni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s